Sivut

tiistai 9. syyskuuta 2014

Innokas rauniokoira

Hepusta on kehittymässä varsinainen rauniokoira! Eilen oli vuorossa jo kolmannet rauniotreenit. Heppu pääsi vuoroon jo toisena ja oli intoa täynnä (tarvittiin muutama palaaminen autolle ennen kuin päästiin vetämättä perille). Kaikesta riemusta huolimatta Heppu jaksoi ottaa kontaktia; tämä oli kyllä suurin onnistumisen ilo! Maalimiehiä oli taas kolme. Ensimmäinen näyttäytyi haamuna ja meni piiloon betonilohkareiden alle. Heppu lähti käskystä etsimään vaihdilla. Paikallistamisessa oli hiukan vaikeuksia, mutta Heppu jaksoi tehtä töitä periksi antamatta. Pitkän etsinnän ja kiipeilyn jälkeen pelastettava löytyi; ja Heppu pääsi suukottelemaan löytämäänsä uhria :). Toinenkin maalimies näyttäytyi haamuna ja meni piiloon puiseen kelaan. Heppu lähti käskystä ja löysi maalimiehen suoraan. Viimeinen olikin sitten piilossa jo valmiiksi. Lähetin Hepun kohtuu läheltä, ja koira sai hajun samantien. Hetkessä löytyi viimeinenkin maalimies. Heppu oli tosin sitä mieltä, että voisi etsiä lisää, ja lähtikin omaan itsenäiseen tapaansa etsimään lisää maalimiehiä. Maalimiestin sijasta Heppu löysikin värikuulia, jotka ilmeisesti maistuvat yhtä hyviltä kuin raakalihapullat; ainakin sen verran maukkaan näköisesti yksi kerkesi kurkusta alas. Nyt sitten odotellaan värjääkö se kakan keltaiseksi :) On se mukavaa katsella, kun koira jaksaa tehdä töitä innolla!

Hepulla oli muutenkin hyvä maanantai; kävimme ennen treenejä juoksemassa. Tavoistaan poiketen Heppu juoksi innokkaasti edellä! Palkaksi käytiin sitten uimassa lenkin päätteeksi.

Viikonloppuna olimme Evolla vaeltelemassa.


Viime viikolla käytiin myös Pedro-kaverin kanssa vahtimassa lehmiä.

1 kommentti:

  1. Voi Heppua joka on niin reipas harrastuskoira :) Ihanaa että pääsee kokemaan kaikenlaista teidän kanssa! Onnellinen koira......

    VastaaPoista