Sivut

lauantai 18. tammikuuta 2014

Harkkatoko

Tänään oltiin harkkatokossa, mölliluokassa. Mölliluokka oli hiukan helpotettu alokasluokka, missä palkita sai liikkeiden välisää. Liikkeen aikana namit piti olla taskussa. Saimme hienot 179/200 pistettä! Luoksepäästävyys oli Hepulle helppo 10p. Paikkamakuu oli minuutin mittainen, noin puolessa välissä Heppu lähti hitaasti ryömimään mua kohti, tosin kiltisti maha maassa :) 8p. Yksilöliikkeitä päästiin suorittamaan toisena. Ensimmäisenä oli seuraaminen kytkettynä. Heppu jäi vähän jälkeen, mutta tuli kuitenkin kohtuu kontaktissa, kunnes kesken liikkeen pysähtymisessä päätti jäädä haistelemaan. Kun siinä vähän maanittelin ja hyppelin kuin hullu, niin Heppu sitten innostui uudestaan 8p. Seuraaminen vapaana meni jo paljon paremmin, vähän haahuili omiaan, mutta pääasiassa seurasi innokkaasti 9p. Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 8,5p: jäi taas alun seuraamisessa ja kaksoiskäsky maahanmenoon. Luoksetulo 10p, onnistunut suoritus! Liikkeestä seisominen meni seuraamisen osalta jo paremmin, jäi seisomaan hyvin, mutta paluussa ennakoi istumaan nousun 9,5p. Estehypyssä sama ennakointi + kaksoiskäsky 8,5p. Kokonaisvaikutus 10p, meillä on kuulema todella hyvä yhteistyö. Tuo ennakointi jäi vähän harmittamaan, kun ollaan aika paljon sitä treenattu. En myöskään ikinä anna istu käskyä, vaan palkkaan aina seisomaan ja sitten vapautan. Lisäharjoituksia! Koko harkkotokosta jäi kuitenkin todella hyvät fiilikset. Heppu oli innoissaan koko ajan ja se jaksoi keskittyä. Mulla oli myöskin kivaa. Oli kiva, kun arvostelu ei ollut liian tiukkaa, ja tuomari kertoi mistä piste menetykset tulivat. Kiva tapahtuma, kiitos Espoon koirakeskus!



Aamupäivällä käytiin parin tunnin metsälenkillä Bisanjärvellä. Kovasta pakkasesta huolimatta Hepulla oli oikein mukavaa.



Keskiviikkona oli agilitytreenit. Tehtiin taas rataa, missä harjoiteltiin valssia. Heppu oli jotenkin tosi rauhaton ja huonosti keskittyvä. En meinannut aluksi saada minkäänlaista kontaktia; Heppu karkasi kouluttajan luokse, kun näki, että sinnehän se namikippo meni. Ohjaaminen on mulle tosi haastavaa. En vielä oikein osaa arvioida Hepun liikkeen nopeutta, enkä sitä kuinka kaukaa Heppu ohjautuu esteelle. Pikku hiljaa minäkin opin :). Lisäksi otettiin uutena rengas. Heppu kokeili alittaa rengasta ja rengas hajosi; Heppu ei onneksi ollut moksiskaan. Innolla vaan uudestaan renkaaseen. Hyvä rohkea Heppu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti