Sivut

maanantai 11. marraskuuta 2013

Eka möllitoko

Sunnuntaina starttasimme Veikkolaan ihka ekoihin möllitokoihin. Olin ilmottautunut mölliluokkaa, kun ajattelin, että parempi aloittaa kevyesti. Kyllä aamulla jännitti. Perjantaina oli viimeiset treenit ennen mölliä. Kaikki meni aikalailla putkeen; Heppu teki melkein täydellisen liikkeestä maahan. Hyppykin onnistui kohtuu hyvin, vaikka ensimmäisellä kerralla Heppu nuuhki esteen ennen hyppyä. Oli siis hyvät fiilikset sunnuntaille.

Ensin oli tietysti paikkamakuu, oltiin ensimmäisessä ryhmässä. Katselin, että ympärillä olevat koirat vaikuttivat rauhallisilta ja tuomari sanoi, että voi pitää hihnoista kiinni joten ajattelin, että tuskin mitään pääsee tapahtumaan. Olin kuitenkin väärässä, kahden koiran päästä meistä lähti novasgotin noutaja päin Heppua. Onneksi mitään ei sattunut, mutta ei varmasti helpota Hepun sivulle vilkuilua. Otettiin paikkamakuu uudestaan, ja Heppu jäi hyvillä mielin maahan, vähän vinoon asentoon. Heppu nousi korjaamaan asennon itsekseen :). Pisteitä 7, vähennys vinosta asennosta ja ylösnousemisesta. Toivottavasti tästä ei jäänyt mitään Hepulle hampaan koloon. Fiilis ei tässä vaiheessa ollut parhain, kun en käsitä, miksi ei voinut pitää koiraa hihnasta, kun se oli sallittua.

Hieno sivu!



Huolimatta huonosta alusta mentiin innolla yksilö suoritukseen. Taluttimessa seuraaminen meni aluksi pelkäksi haisteluksi, ja minä pidin hihnaa liian tiukalla. Mutta lopussa meni jo tosi hyvin. Alku aina vaikeaa vai kuinka? Pisteitä 6. Harmitti, kun loppu meni niin hyvin. Treeniä, treeniä ja treeniä. Liikkeestä maahan meni hyvin, 8 pistettä. Ei saatu mitään kommentteja, joten vaikea sanoa, mistä pari pistettä meni. Olin itse tyytyväinen. Luoksetulo alkoi pienellä hihnasäädöllä; Heppu onnistui kieputtamaan hihnan takajalan ympäri. Kun tästä selvittiin, Heppu jäi istumaan. Kuitenkin minun kävellessä Hepun pepa nousi ylös ja Hepsu jäi haistelemaan seisovilleen. Ajatus oli, että voi apua, nyt se ei varmaan tule. Ihmeekseni käsky "Heppu sivu" toimi! Pisteitä 7, tilanteeseen nähden hyvä. Netti-ilmoituksen mukaan piti olla vielä hyppy, mutta ei sitten ollukkaan. Tehtiin kuitenkin hyppy (kun annettiin mahdollisuus) ja se meni paremmin kuin koskaan ennen, jeh! Luoksepäästävyys 10, eli yhteensä 80/110. Kun skaalasin sen 200 pisteeseen, oli tulos 145/200 eli 2. tulos. Hyvä me! Nyt vaan lisää treeniä!

Välillä palkkaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti