Sivut

maanantai 18. marraskuuta 2013

Viikonloppu kuvina

Perjantaina tokoiltiin normaaliin tapaan, valitettavasti toisiksi viimeistä kertaa. Harjoiteltiin jäävistä seisomista. Hepulla meni taas tosi hyvin, kun se jaksoi keskittyä. Haistelu on edelleen suurin haaste, varsinkin kun sitä tapahtuu joka välissä. Esimerkiksi luoksetulossa, kun lähden kävelemään poispäin, niin Heppu pysyy kyllä paikallaa, mutta haistelee ympäristöään. Kun käännyn, niin poika näyttää oikein terävältä ja tulee innokkaasta luokse. Ensi kerralla on omat ongelmat aiheena, niin ajattelin ottaa tämän haisteluasian. Se kuitenkin häiritsee kaikkia liikkeitä. Suurin ongelma siis: kuinka teen itsestäni kiinnostavamman/yllättävämmän kuin ympäristön uudet hajut? Ideoita?



Viikonloppuna puuhattiin kaikkea kivaa. Käytiin maalla ja mökillä sekä sunnuntaina kuokittiin Wauhtitytön Queen-pentueen pentutreffejä (pentue on syntynyt kuukautta ennen Heppua). Mökillä oli kivaa vielä käydä uimassa ja kaivaa rantaan kuoppaa. Pentutreffeillä juostiin pellolla hurjassa myrskyssä. Ja lopuksi taisteltiin kepistä Odyn kanssa.






3 kommenttia:

  1. Se on kyllä russelin kanssa suurin haaste, miten olla kiinnostavampi kuin koko ympäröivä maailma ;) Yllätyksellisyys, jotain mitä koira ei odota sulta! Mutta nekin yllätykset loppuu aikanaan....

    VastaaPoista
  2. Sen takia toko onkin haasteellisempaa kuin esim agi tai rally missä tekemisen vauhdikkuus on jo itsessään palkka! Tsemppiä!

    VastaaPoista
  3. Onneksi me tykätään haasteista :) ja tehdään tätä "kunnolla muttei pakolla"-asenteella.
    Tähän asti olen tosiaan ottanut jotain uutta palkkaa tai tehnyt äkkiliikkeitä/ääniä, millä olen saanut huomion. Onnistumisprosentti kovinkin vaihteleva..
    Olen myös huomannut eron, että tosiaan agi-treeneissä ei haistella läheskään niin paljoa. Erona tosin myös se, että agi treeneissä tehdään treeni tehokkaasti yksi kerrallaan. Intoa riittää sitten, kun pääsee itse tekemään. Tokossa treenataan koko tunti (muutamalla pissa tauolla), mikä on Hepulle vielä aika pitkä aika.

    VastaaPoista